Girl in a jacket

ДОЗНАЈТЕ КОИ СМЕ

НЕШТО ЗА НАС

Фирмата Занаетчиски Дуќан ЧЕЛИК од Скопје е основана во 1987 година, со мал почетен капитал и шесторица вработени. Во период од 35 години прерасна во фирма со над 30 вработени кои опфаќаат повеќе области од градежништвото.

Започна како фирма за изведба на мали зафати од областа на занатските работи на индивидуални станбени објекти, која потоа прерасна во претпријатие за изведба на секаков вид на градежни и градежно занатски работи (реконструкции на стари објекти, комплетна изведба на нови објекти).

З.Д. ЧЕЛИК во голем број од случаевите се има појавено како главен носител на работите, но и како подизведувач за други фирми. Во соработка со нашите коминтенти ги опфаќаме сите гранки од градежништвото и спремни сме да одговориме на сите предизвици од областа на градежништвото.

Во своето долгогодишно работење, од своето работење до денес има работено на помали и поголеми станбени индивидуални и деловни објекти.

НАШИОТ КАДАР
  • техничка служба
  • керамичари
  • бравари
  • водоинсталатери
  • молерофарбари
  • и помошници мајстори

НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

50+

Завршени проекти

100+

Задоволни клиенти

100+

Работници и инженери

icon

БАРАТЕ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВАШИОТ ПЛАН?